gallerypic.php?id=29214
Syksyllä valmistunut vaasi. Vaasin löysin kirppikseltä ja oli aika huonoa posliinia. Siksi pitikin selvitä yhdellä poltolla, mutta siitä tuli ihan nätti. Pohja on revontulivärillä ja oksat ihan vesiliukoisilla väreillä.

gallerypic.php?id=29216
Nämä valmistuivat jouluksi. Pohja maalattu iiriksellä ja kuvana vihreä enkeli. Reunat laitettu kullalla. Samaan sarjaan olen maalannut jo aikaisemmin vaasin.

44192.jpg
Sokerikko ja kermakko valmis. Ostin nuo kesällä halpahallista, kun oli vain 2e. Tosin ei ole mitään käyttöä, joten varmasti menevät leikkimökkiin neidille. Tuli nyt ainakin pitkästä aikaa harjoteltua pikkuruusun tekoa : )

57855.jpg
Ruusuvati. Joskus ostanut tuollaisen ja en sitten siihen muuta keksinyt kuin ruusuja. Ruusuja tulee nyt urakalla....

57856.jpg
Vähän pääsiäistä. Tämä on tosi pieni munan puolikas ja siksi kuva noin huono. Korkeutta vain 6cm. Toiselle puolelle jää piiloon kaksi tipua eli yhteensä on kolme tipua. Isompi samanlainen on kaapissa ja pääsevät sitten pääsiäisenä vieretysten :)

460423.jpg
Ruusumaljakko. Tän ostin vain sen takia, kun oli ale-pöytä löytö. Voihan tuon sitten antaa jollekkin tai heittää vesilinuta ; )

460426.jpg
Tästäkin piti tulla sellainen viemis maljakko. Ostettu varmaan taas ale-pöydästä. Mutta noista ruusuista tulikin niin nätit, että en tiedä raskinko antaa. Pitää ihan mainita, että vapaalla kädellä maalattu. Opettaja teki vain mallin. Suuri saavutus ihmiseltä, joka ei osaa vapaalla kädellä maalata mitään.

460422.jpg

Ja yksi ikuisuus työ. Piti valmistua jo jouluksi.... Opella oli ihania peikkotontun malleja. Samaan sarjaan on tulossa myös mukit, mutta ne on vielä viimeisessä poltossa. Siinähän mietitte olenko myöhässä näiden joulu maalausten kanssa vai kerrankin ajoissa ; )

940735.jpg
Neidin kello. Hopeanuolta tietenkin. Viisarit ja koneisto puuttuu vielä.

1066479.jpg
Villiruusu vati. Menee varmaan anopille joululahjaksi. Itse en tuosta tykkää, mutta heitelköön anoppi tuolla vaikka lintuja...