Laitan tänne nyt uuden sivun uusille askarteluille. Mulla vaihtui kaikki hoitolapset syksyllä. Nyt tuo haastetta, kun ryhmässä on kaksi pientä lasta. Lapset ovat nyt iältään 1v3kk, 2.5v, 3v ja 4v.

896862.jpg
Aloitettiin askartelu hillopurkeilla. Isommat leikkasivat itse purkkinsa, mutta pienille leikkasin valmiiksi. Sormiväreillä tehtiin marjoja purkkiin ja lopuksi liimattiin kakkupaperi pitsi ja kansi.

896865.jpg
Tällä viikolla tehtiin siilit. Nähtiin leikkikentällä siili ja piti heti suunnitella siitä askartelu. Pienemmille leikkasin ja liimasin siilit valmiiksi, mutta isommat saivat leikata siilin selän. Leikkasin nuo piikkit ja jalat isommillekkin valmiiksi. Lisäksi isomma saivat liimata siilin kasaan ja piirtää silmät ja suun. Pienet saivat sitten vain liimata havun neulaset siiliin. Siinäkin oli ihan tarpeeksi ohjelmaa... ainakin mulle!! Havun neulaset kerättiin yhdessä edellisellä viikolla.

996379.jpg

Lauantaina vietetään isovanhempien päivää. Hoitolasten ja omien kanssa teimme kortit ja laitomme ne postiin. Ensin leimasivat SAY3 ystävältäni saadulla leimasimella sammakot ja sitten väritettiin ne. Liimattiin kartongille aaltopahvin palanen ja sammakko kuva, joka oli leikattu kuviosaksilla ympyrän muotoon.

1066529.jpg

Saksien käyttö harjoitusta. Leikattiin ympyröitä ja tehtiin niistä pöllö. Tässä mallina neidin 9v. tekemä pöllö. Neidin pitää aina saada askarrella kaikki mitä tehdään hoitolastenkin kanssa : )

1066532.jpg

Isänpäivä lahjat. Lapset leikkasivat softiksesta auton ja lasin. Renkaat leikkasin valmiiksi. Liitettiin kaksipuolisella teipillä ja lisättiin heijastinauha sekä hakaneula narun kanssa.

Jouluaskarteluista tais jäädä muut kuvaamatta, paitsi nämä kortit:

1106882.jpgAlku vuodesta on piirretty paras joululahjani ja lumisadetta. Niistä ei nyt ole kuvaa, mutta näitä lumiukkoja ollaan tehty tällä viikolla:

1215454.jpg
Ohje on askartelulehdestä 1/05

          1236418.jpg
Tehtiin punatulkkuja kattoon roikkumaan. Ohje on Askartelulehdestä 1/04.