..ja viikonloppu edessä. Pitäis saada siivottua noi askartelukaapit. Niitä ei uskalla kohta avata, kun kaikki kaatuu päälle. Ekasta ponchosta, joka tein pyynnöstä, sain palkinnoksi toivomiani valokuvakehyksiä.

54609.jpg
Näitä pitäis saada yhteensä neljä kappaletta. Jokaiselle lapselle oma, johon tulee kolme kuvaa. Yhteen sitten esikosta yksin kuva ja sisaruskuvat. Ajattelin koristella kuvat eilen Tiimarista ostamillani korttiaskartelupaketeilla (noin luki paketin päällä). Turhan kallitta vain olivat, mutta sain nyt paperia joka on toisen värinen toiselta puolelta.
54611.jpg
Ja tietysti oli pakko ostaa sitten tytölle ja pojille omansa. Katselin kyllä niitä pienempiäkin paketteja, mutta ne olis tullut yhtä kalliiksi ostaa ja näistä jää vielä kehysten jälkeen ylikin tavaraa kortteihin ;)

Eilen sain myös tän kortin valmiiksi
54612.jpg
Esikko kovin ihasteli korttia, mutta mä en ole ihan tyytyväinen. Mä en ymmärrä, miten tuo koristenauha näyttää aina ihan hassulta vaikka kuinka yritän laittaa sen huolella. Kohta luovutan ja jätän noi nauha koristeet unholaan....