Käsityö rintamalla ei oikeastaan mitään uutta. Kaivoin tauon jälkeen Fifin esille ja aloin tekemään sitä, ehkä saan sen joskus vielä valmiiksikin. Lisäksi aloin tekemään miehelle jussi-sukkia, joita itse toivoi.  Laminointi kone on käynyt kuumana, kun meille muutti tälläinen
929331.jpg
Moni varmaan tunnistaakin Nuoren Suomen Vauhtivarpaaksi. Tämä ja ensi viikko sitten liikutaan lasten kanssa urakalla. Tuon madon tarkoitus on, että lapsi heittää noppaa ja tuolta ympyrän alta paljastuu jokin liikunta ohje. Lapsi tekee sen ja saa sitten laittaa vauhtivarpaalle yhden jalan kyseiseen ympytään. Alla olevia liikunta ohjeita olen tulostanut ja laminoinut urakalla. Niitä on nyt sisälle ja ulos. Ulos pitäisi tehdä vielä jumppa rata.

Lauantaina kävin kirppiksellä myymässä vanhoja lasten vaatteita ja mukaan otin myös kortit. Ihan mukavasti kortteja menikin : ) Eilen tilasin sitten lisää 3D kuvia tarkoituksena aloittaa tekemään joulukortteja.

Tuota vauhtivarvasta kuvatessani ja koneelle kuvia laittaessani huomasin, että lapset ovat urakalla leikkineet kameralla. Kamera oli nimittäin täynnä Cikeron kuvia. Cikero on meidän Leijonanharjaskani.
929334.jpg