Tanja järjesti tälläisen vaihdon, joka ikävä kyllä loppui jo. Ajattelin pistää samanlaisen nyt alulle. Eli tässä idea:

- osallistuja yhteensä 4 henkilöä

- jokainen vuorollaan laittaa jokaiselle osallistujalle materiaalit yhden kortin tekoa varten. Voi olla mitä vaan materiaalia. Korttipohjat jokainen ottaa itseltä ja pohja voi olla minkä mallinen/kokoinen vaan.

- pyritään siihen, että korttiin käytetään mahdollisimman paljon toiselta saatuja materiaaleja. Itseltä voi ottaa myös lisukkeita jos siltä tuntuu. Materiaaleja laitetaan yhden kortin verran, mutta jos jotain jää käyttämättä, niin niitä ei tarvitse palauttaa.

- materiaalit postitetaan aina maanantaisin ja aikaa tehdä kortti on seuraavaan sunnuntaihin saakka. Kun kortti on valmis, se julkaistaan blogissa.

- seuraavana maanantaina lähtee taas materiaalit postiin joltakin toiselta meistä osallistujista. Eli jokainen vuorollaan laittaa kaikille materiaalit postiin ja tekee myös itse niistä materiaaleista kortin.

- koko juttu kestää 4 viikkoa, jos/kun osallistuja on yhteensä 4kpl.

Mukana:

1. Minä itse
2. Tanja
3. Sade
4. Titta

Tarkoitus olisi saada haaste ohitse ennen elokuuta!  Ilmoittaudu sähköpostiini (löytyy oikeasta ylä kulmasta) mahdollisimman pian. Olen lähdössä torstaina juhannuksen viettoon ja paluusta ei tietoa veilä.....

Eli neljä osanottajaa koossa. Kerään tavarat tällä viikolla ja yritän saada postiin ennen juhannusta, kun olen juhannuksen ja vähän pidempäänkin mökillä. Joskus ensi viikolla palailen ja laitan oman korttini esille : )