Moni muukin SAY3 osallistuja on tehnyt listaa itsestään ja ajattelin tehdä kanssa tuollaisen listan. Muutenhan en paljon täällä blogissa itsestäni kertoile

Kuka minä olen: Äiti, Vaimo, Täti, Kummitäti, Sisko, Ystävä, Lapsi, Hoitotäti, Kanin ja Marsun hoitaja,

Lempinimeni: Äiti, Kulta, Nirppu, Nokialainen (kummitäti-> kumisaapas->nokialainen),

Lempivärejäni: Syksyn väreissä Vihreä, Sininen, Ruskea, Punainenkin menee. Askartelussa käytän paljon Lilaa, Vihreää, Vaaleanpunaista ja -sinistä, Vaaleaa oranssia, Okraa. Ehkä on helpompi sanoa mitä en käytä: neon värit.

Lempinamut: Suklaa (jota yritän parhaani mukaan vältellä... mutta sorrun jatkuvasti), Lakut, Salmiakki. En tykkää mistään missä on rusinoita (paitsi ihan pelkät suklaarusinat) tai colan mausta.

Tykkään kovasti: Askarella, Neuloa, Virkata, Maalata posliinia, Autotallissa olis nippu pajua ja kaislaa, kunhan aikaa löytyisi, Pientä remppaa tehdä, Sisustaa, Suomi-Popista, Elokuvien katselusta (ei kauhuja), Pyörittää napaa (Itämaisesta tanssista), Saunoa, Mökkeilystä, Leikkiä ja askarrella lasten kanssa, Oleilusta, Koneella istumisesta.....

Mitä askartelen: Nykyisin on tullut tehtyä melkein vain kortteja. ATC ja Decoilu ei ole mitenkään innostaneet. Eilen innostuin Maze-bookin tekemisestä. Lakkaakin ostin, mutta muutaman kokeilun jälkeen sekin on jäänyt. Leimasimiakin on muutama ja kaksi pientä tyynyä. Pitäis varmaan uudestaan kaivaa ne esille, unohtuneet tuonne kaapin perälle....


Lempimateriaalit: Aika kaikkiruokainen olen. Erilaiset paperit ja kartongit. Nauhat, narut, tarrat, tapetit....


Inhoan: Valehtelua, Seläntakana puhumista, Käärmeitä, Saamattomuutta, Huolimattomuutta ( jos jotain tehdään tehdään se huolella omien taitojen mukaan), Piikkejä, Hammaslääkäriä, Ihmisiä, jotka tietävät toisten asiat paremmin kuin itse tietää, Pimeää, Homejuustoja


Keräilen: Enkeleitä, Askartelutarvikkeita ja -lehtiä, Pikkupulloja on tullut haalittua vähän kerrallaan parikymmentä vuotta, Postimerkkikansio on jossain kaapissa, Lankoja.


Rakastan: Miestäni, Lapsiani, Sisaruksiani ja heidän lapsia, Vanhempiani,  Ystäviäni,  Kotiamme


Lempijuomani: Vital mehut, Lidlin kivennäisvesi maustettuna metsämansikka- kiivi mehulla, Mausteteet, Piimä,


Lempi ruokiani: Broileri kaikessa muodossa, Sarioisten rusinaton maksalaatikko, uudet perunat, grillatut ruoat, aika kaikkiruokainen olen, vain homejuustot ja rusinat ei maistu eikä tuliset ruoat.


Lempi eläimet: Onhan nuo meidän kani ja marsu aika ihania vaikka koiran haluaisinkin, pienen. Akvaariokin olisi aika kiva /huoleton.

Mitä minä luen: Askartelulehtiä ja -kirjoja, Puutarhalehtiä ja -kirjoja, Lastenkirjoja oikein urakalla, Kuntoplus tulee tällä hetkellä ja askartelulehti. Kunnon kirjoja luin nuorena paljonkin, mutta nykyisin ei ole aikaa. Ostin kyllä kirppikseltä kirjan (V.C.Andrews; Villiruusu), josta olen lukenut koko kesänä nyt 20 sivua. Muita jännityskirjoja en oikein lue, romatiikkaa sen olla pitää ; )

Tällä hetkellä ostoslistallani:

* Leikkuualusta, sellainen kunnollinen [ostettu : )  ]

* 3D tyynyjä lisää (ostettu, ei vain ollut niitä tyynyjä kun halusin...)

* Kartonkia ei ole koskaan liikaa

* Lisää harsopaperia

* Kohokuvio paperia/kartonkia

* Mulperipaperia

* Kohokuviointi kahva

* Kohokuviointi levyjä

* Fiskars Mini ShapeBoss:n lisää uusia levyjä

* Reunusleikkureja

* Helmiä ei ole koskaan liikaa

* Antiikkikuparinen kellotaulu

* Sticklesin kimalleliimaa

* Helmikirja

* Lisaa tunteja vuorokaiteen.... ; )