Eilen käytettiin hiihtolomapäivä siihe, että kierrettiin kirpputoreja ja kauppoja. Rahaa saatiin kulumaan ihan kiitettävästi. Kirpputorilta löysin nämä:
44191.jpg
Paketisso oli astemitta, pikkukortteja vaaleanpunaisia 20kpl, kaksi sinistä kynttiläkoriste putkiloa, valkonen kangaskalvoväri, kaks isoa pajuympyrää ruskeaa, neljä pientä vaaleaa ja kolme pientä ruskeaa pajuympyrää, kaks purkkia kultahilettä ja neljä pulloa kosmetiikkaväriä oranssia. Noi värit oli ihan turhat, kun en ole vielä koskaan tehnyt saippuaa. Niitä olis nyt kolme ylimääräistä jos joku tarvitsee, sais postimaksuilla (pullossa hinta 2.50e ja merkki on sinooperin). Koko paketin hinta oli 2.50e!!!!

44190.jpg
Lisäksi löysin noita kynttilävärejä lisääkin. Nuo kahdeksan väriä maksoi yhteensä 2e. Niistä osan lupasin jo siskoleni. Toiselta kirppikseltä löysin nuo kiiltävät nyörit. Niitä oli paketissa kolme ja paketti maksoit 1e. Ehkä näistä löydöistä nyt jotain saa taas tehtyä : ) Jos tuo kangaskalvoväri on hyvää niin vois ostaa sitä lisää kaupasta. Mutta kiva päästä sitäkin kokeilemaan.