Vähän taas päivitystä pitkästä aikaa...

361694.jpg
Koru joka lähti tädilleni synttärilahjaksi. Unohtu kääntää, mutta kyllä sen tuostakin näkee. Ja älkää kysykö mitä helmiä tuohon on käytetty....


361698.jpg
Itselleni tein yksinkertaisen korun. Ihastuin noihin isoihin helmiin, joissa on kukkia. En oikein muuta mallia keksinyt. Kuvakin on vähän huono.

361693.jpg

Kahdet rasvasukat. Vasemman puoleiset menee miehen serkulle ja oikean puoleiset on mun omat sukat. En mä noita sinisiä sukkia pitänyt jalassa kuin kuvausten ajan : )

361695.jpg
Ja sitten tänään tulleet helmet.Ekat on lasihelmiä jääkukka, uurrettu lasihelmi opaakki musta, oliivihelmi kirkas vaalea ametisti, uusia neuloja ( mä en ymmärrä kuka mun vanhat neulat on väännellyt...), särmikäs lasihelmi kirkas merenvihreä, lasihelmi soikea kerrepinta oliivi, siemenhelmi 10/0 Tsekki hopeasisus vaalea petroolinvihreä, seuraavan piti olla harmaata siemenhelmeä mutta tuli vahingossa vihreää (ensi viikolla saan varmaan oikean pussin) ja vipana siemenhelmi 10/0 Tsekki kirkas tummanvihreä. Tosi ystävällisiä olivat Villihelmessä, josta tilauksen tein ja virheestä ilmoitin.

Siinä nyt muutama kuva, laitan lisää, kunhan kameran patterit on latautuneet....